Ghidul Serviciilor
Meridian Rent A Car - Bucuresti
inapoi la firma 166 vizite
Poza Servicii inchiriere auto
Foto
Foto
Închiriere auto fara costuri ascunse

 

Rezerva sau/si calculeaza pe site costul închirierii auto. Garantam rezervarea exacta a modelului de autoturism rezervat. Pentru servicii de închiriere auto, apeleaza la MERIDIAN Rent A Car, partenerul tau de calatorie atât în Bucuresti cât si la Aeroportul Otopeni-OTP.

Rezervari non-stop, online sau la numarul de telefon +40 744 104 147.

MERIDIAN Rent A Car ofera serviciile: car rentals, inchiriere auto pe termen mediu, leasing operational, asigurari suplimentare, asistenta rutiera, masina de înlocuire în caz de accident.

Scaun copil

MERIDIAN RENT A CAR îti ofera scaune auto pentru siguranta copilului tau. În Romania acestea sunt obligatorii. Alege unul potrivit copilului tau atunci când faci rezervarea.

Servicii door 2 door

Doresti sa preiei masina de la aeroport, sau sa o lasi cât mai aproape de hotel? Oricare ar fi motivul, ai posibilitatea sa închirezi masina dintr-o locatie si sa o returnezi în alta, oferindu-ti flexibilitatea de a ati planui vacanta sau calatoria de afaceri asa cum îti doresti.

Sofer suplimentar

Adaugarea unui sofer suplimentar este o modalitate foarte buna de a reduce efortul si oboseala atunci când calatoresti pe distante lungi.

Asigurarea standard

Când închiriezi un vehicul de la MERIDIAN Rent A Car, pretul pe care îl platesti include în mod automat un nivel de acoperire de baza pentru accidentele produse în timpul calatoriei.

Asigurari suplimentare

Stim ca închirierea unei masini poate fi stresanta, mai ales când vine vorba despre responsabilitatea financiara a persoanei care închiriaza. Din acest motiv, MERIDIAN Rent A Car îti ofera posibilitatea de a alege câteva optiuni de protectie suplimentara. Gasesti mai jos detalii despre aceste optiuni.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.