Ghidul Serviciilor
Meridian Vest
inapoi la firma 1106 vizite
Poza Despre Noi
Foto

Misiune

Compania MERIDIAN impleteste continua inovatie, dezvoltare si aprofundare a serviciilor din domeniul auto cu orientarea catre client, in vederea oferirii de solutii practice.

Viziune

MERIDIAN va fi in continuare un punct de referinta pe segmentul Dacia-Renault sub umbrela caruia se vor putea gasi solutii pentru vanzare de autoturisme noi si de ocazie, inchiriere flote sau servicii de post-vanzare.

Valori

 

Prezentare MERIDIAN

MERIDIAN, prin cele doua showroom-uri ale sale, se prezinta ca una din cele mai moderne concesiuni bimarca Dacia-Renault.

Obiectivul companiei MERIDIAN este sa ofere solutii practice într-un mod transparent, eficient si profesional. MERIDIAN este o institutie care creste constant, se adapteaza permanent la nou, schimba tehnologiile, introduce noi servicii pentru a veni în întâmpinarea solicitarilor clientilor.

Compania MERIDIAN va continua sa lupte pentru deviza care o defineste: capacitatea de a anticipa si inova. Succesul nostru depinde de succesul clientilor nostri.

Pentru a ne atinge obiectivele, vom continua sa ne bazam pe încrederea clientilor nostri, dar mai ales pe activitatea lor alaturi de noi.

MERIDIAN - un singur nume, o mare familie!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.