Ghidul Serviciilor
Meta Sisteme De Rafturi Cluj Napoca
inapoi la firma 2684 vizite
Poza Rafturi cu console
Foto

Raftul cu console META MULTISTRONG s-a dovedit a fi util în cazul tuturor tipurilor de marfuri lungi:de la rafturile mici, compacte, pâna la rafturile pentru depozitarea marfurilor cu greutate mica si medie, ajungând pâna la rafturile cu o capacitate portanta mare, pentru depozitarea de profile grele si placi. Rafturile cu console din gama MULTISTRONG va ofera calitate, posibilitati de prelungire a sistemului, precum si un acces rapid la marfa. Astfel, veti putea spori productivitatea depozitului dumneavoastra.

Rafturile cu console de la META reprezinta punctul de referinta pentru depozitarea marfurilor lungi si usoare. Se pot extinde sistematic pentru a îndeplini cele mai diverse cerinte, asigurând siguranta operationala optima. Consolele se asigura împotriva deplasarii neintentionate a bunurilor, la momentul depozitarii sau preluarii de marfa. Prin prinderea surubului de fixare se atinge o înclinare uniforma. În acelasi timp, se asigura o conexiune strânsa între consola si profilul ramei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.