Ghidul Serviciilor
Metal Works - Constructii Industriale Si Civile, Bucuresti
inapoi la firma 4256 vizite
Poza Despre Metal Works
Foto

Metal Works constituie o prezenta activa pe piata din Romania oferind solutii complete pentru o gama larga de aplicatii in domeniul constructiilor industriale (hale industriale, hale depozitare, hale productie) si civile. Societatea este specializata in proiectarea, productia si montajul de structuri metalice prefabricate, structuri prefabricate din beton si inchideri cu panouri sandwich.

Un alt segment important de activitate il reprezinta executia de lucrari de infrastructura si suprastructura din beton armat, cu personal calificat propriu si echipe subantreprenoriale daca este cazul. Metal Works aduce pe piata romaneasca a constructiilor un suflu nou dublat de o abordarea diferita a relatiei Client-Constructor bazata pe o comunicare permanenta, disponibilitate si flexibilitate.

Structurata pe trei departamente, Metal Works va poate asigura intregul parcurs al investitiei de la faza de proiect pana la faza de executie, putand furniza urmatoarele servicii de specialitate:

Proiectare Hale Metalice

Productie Structuri Metalice

Executie Hale industriale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.