Ghidul Serviciilor
Metalochimice.ro - Magazin Online Cu Produse De Menaj Si Uz Casnic - Casa Si Gradina - Constructii - Electrice
inapoi la firma 776 vizite
Poza Casa si gradina
Pret: 89,97 RON
Foto

Arzator gaz pentru cazan tuica este compact, sigur si usor de utilizat de catre orice persoana aflata in calatorii si expeditii. Acest aparat portabil cu forma stil paleta si de culoare neagra si este foarte rezistent, eficient si nu este nevoie de monitorizare continua precum la focul de lemne, deoarece flacara ramane constanta. De asemenea, acest arzator gaz pentru cazan tuica este rezistent la efectul acizilor organici si are un efect deosebit asupra gustului si mirosului alimentelor gatite sau distilate. Este prevazut cu trei picioare de sustinere pentru a-i oferi mai multa stabilitate. Dupa utilizare, se recomanda a se sterge usor arzatorul cu o carpa umeda. Arzatorul functioneaza la butelie pe gaz.

Date tehnice Arzator gaz pentru cazan tuica:Material: fontaDiametru arzator: 16 cm (160 mm)Lungime teava alimentare: 20 cm (200 mm)Lungime totala cu suport si robinet: 53 cm (530 mm)Latime totala intre suporti: 34 cmInaltime: 17 cm (170 mm)Greutate: 3,4 kg (3.400 g)Consum: 220 grame / ora

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.