Ghidul Serviciilor
Metalochimice.ro - Magazin Online Cu Produse De Menaj Si Uz Casnic - Casa Si Gradina - Constructii - Electrice
inapoi la firma 776 vizite
Poza Casa si gradina
Pret: 64,97 RON
Foto

Arzatorul patrat de 30×30 cm ce functioneaza pe gaz este realizat din fonta cu cadru stabil din fier plin, vopsit in camp electrostatic asigurand rezistenta socurilor mecanice, loviturilor sau zgarieturilor.  De asemenea, acest proces de vopsire va oferi protectie impotriva coroziunii, decolorarii cat si exfolierii, prelungind durata de viata. Arzatorul pe gaz in forma de patrat poate fi utilizat fara griji la butelie afara in curte sau in excursie cand sunteti in camping impreuna cu familia. Multumita dimensiunilor sale reduse cat si rezistentei sale superioare, arzatorul patrat de 30×30 cm este varianta ce poate inlocui cu usurinta focul pe lemne atunci cand doriti sa gatiti mancare, sa incalziti lichide sau sa distilati fructe precum: prune, caise sau mere pentru a obtine tuica de calitate.

Specificatii Arzator patrat 30×30 cm:– Model: SGB-04D– Gaz: Butan sau propan– Presiune: 28-30 mbar– Clasa: 1 3 BP– Capacitate nominala: 5,33 kw– Consum gaz: 381 g/h

Dimensiuni Arzator patrat 30×30 cm:– Lungime: 30cm– Latime: 30cm– Inaltime: 12cm

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.