Ghidul Serviciilor
Metalochimice.ro - Magazin Online Cu Produse De Menaj Si Uz Casnic - Casa Si Gradina - Constructii - Electrice
inapoi la firma 776 vizite
Poza Casa si gradina
Pret: 9,97 RON
Foto

Ceasul de butelie cu cheie si filet este un regulator pentru gaz confectionat din materiale de calitate superioara, ceea ce confera o rezistenta si siguranta sporita. Acest ceas pentru butelie cu cheie, filet si stut este foarte simplu de utilizat: doar conectati furtunul de gaz in stutul la regulator iar ulterior pe amandoua la butelie si cealalta sursa unde doriti sa realizati transferul. Ceasul de butelie se utilizeaza cu furtun de 8 mm.

Atentie! In cazul oricarei scurgeri de gaz, nu utilizati nici un fel de intrerupator electric. Inchideti robinetul buteliei si deschideti usile si ferestrele. Daca butelia se afla in spatiu inchis, mutati-o afara. Indepartati orice flacara din apropiere. Intrucat gazul este mai greu decat aerul, se va acumula jos la podea. Asadar, maturati podeaua spre iesire la aer pentru a scoate orice urma de gaz afara.

Specificatii Ceas butelie cu cheie si filet:Lungime: 12 cm (120 mm)Latime: 7.5 cm (75 mm)Inaltime: 4 cm (40 mm)Greutate: 0.15 kg (150 g)Presiune de intrare: ~ 0.3 – 16 mbarPresiune de iesire: ~ 29 mbarCapacitate: 0 – 1.5 kg/oraCuloare: albastruMaterial: metal

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.