Ghidul Serviciilor
Metalochimice.ro - Magazin Online Cu Produse De Menaj Si Uz Casnic - Casa Si Gradina - Constructii - Electrice
inapoi la firma 776 vizite
Poza Casa si gradina
Pret: 88,97 RON
Foto

Lampa Evotools este una metalica folosita pentru sudura (lipirea) in cupru ce vine dotata cu aprindere pe quart (cuart) si reglaj simplu de intensitate a flacarii, va fi de mare folos pentru specialistii in instalatiile realizate din tevi de cupru. Lampa de sudura Evotools este prelucrata din foaie metalica groasa ce protejeaza foarte bine doza de gaz de eventualele lovituri sau alte accidente neplacute. Cu lampa de gaz Evotools veti executa lipiri de orice fel sau veti dezlipi compenentele intepenite din cauza vopselei imbatranite. Lampa de sudura metalica pentru lipirea cuprului a fost construita sa poata rezista pe o perioada lunga de timp cu un minim de intretinere. De asemenea, Lapa de gaz Evotools vine impreuna cu o doza de gaz.

Specificatii Evotools Lampa sudura metalica pentru lipit cupru:Brand: EvotoolsMaterial: MetalDotari: Reglaj intensitate flacara, buton de aprindere cu quartzCuloare: Portocaliu

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.