Ghidul Serviciilor
Metalochimice.ro - Magazin Online Cu Produse De Menaj Si Uz Casnic - Casa Si Gradina - Constructii - Electrice
inapoi la firma 776 vizite
Poza Casa si gradina
Pret: 86,97 RON
Foto

Lampa de lipit tip profesionala, functioneaza pe butelie cu gaz, este dotata cu reglaj si aprindere instanta, datorita quartului actionat in timpul apasarii pe butonul aflat pe maner. Mai mult decat atat, lampa de lipit cupru profesionala este realizata dintr-un plastic dur, foarte rezistent la socurile mecanice si uzura zilnica, avand rolul de a proteja butelia in timpul lucrului. Specialistii din domeniul instalatiilor sanitare vor alege intotdeauna o lampa de lipit cupru profesionala (lampa sudura) fiind una dintre cele mai bune, nu numai pentru lipit, ci si pentru dezlipit diferite componente intepenite datorita vopselei invechite sau pentru lipirile care necesita incalzire. Lampa de lipit profesionala vine impreuna cu o doza de gaz Z-Tools de 190 g, incat sa lucrati cu incredere si spor.

Specificatii Lampa de lipit cupru profesionala cu gaz:Tip produs: Lampa gaz pentru lipiri sau dezlipiriDotari: Quart pentru aprindere si reglaj de intensitateCuloare: Galben

Model butelie: Z-ToolsCantitate: 190 gr

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.