Ghidul Serviciilor
Metalochimice.ro - Magazin Online Cu Produse De Menaj Si Uz Casnic - Casa Si Gradina - Constructii - Electrice
inapoi la firma 776 vizite
Poza Casa si gradina
Pret: 86,97 RON
Foto

Lampa de lipire / sudura argint si cupru pe gaz Oxylaser functioneaza cu rezerva mica tip butelie butan-propan si are unicul rol de a crea lipiri durabile intr-un mod rapid si cu foarte putin de efort depus. Lampa de lipire / sudura argint si cupru cu gaz este formata dintr-un maner cu buton special de aprindere imediata cu quart si reglaj pentru intensitatea flacarii, astfel incat sa sudati sau lipiti tevi cupru in orice situatie si loc greu accesibil. Lampa de lipire cupru (tevi) ce functioneaza pe butelie cu gaz  poate fi aplicata cu succes si pentru dezlipirea pieselor invechite, intepenite sau vopsite. Lampa de lipit cupru si argint cu gaz Oxylaser este realizata din materiale superioare ce asigura un pret ce va avantajeaza in raport cu calitatea. Lampa pe gaz de lipire / sudura cupru vine in pachet cu o mica butelie (doza) cu gaz marca Ztools de 190 de grame, astfel incat sa va apucat de lucru imediat.

Specificatii Lampa lipire / sudura argint, cupru cu gaz OxylaserBrand: OxylaserMaterial: Plastic, metalTip produs: Lampa pentru lipiri si suduriCuloare: negru cu rosuDotari: Aprindere pe quart, reglaj intensitate flacara si Butelie Ztools de 190g

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.