Ghidul Serviciilor
Metalochimice.ro - Magazin Online Cu Produse De Menaj Si Uz Casnic - Casa Si Gradina - Constructii - Electrice
inapoi la firma 738 vizite
Poza Casa si gradina
Pret: 19,97 RON
Foto

Parlitorul de porc cu lungimea de 40 cm ce functioneaza cu butelie pe gaz mai este cunoscut sub denumitea de parjolitor porc este realizat din metal rezistent la temperaturi inalte este dotat cu cap cilindric avand diametrul de 5 cm, maner din plastic (polipropilena) oferind o prindere ferma si sigura pentru manevrarea parlitorului de porc fara griji. De asemenea, acest parjolitor porc este prevazut reglaj pentru intensitatea flacarii fiind perfect pentru parlirea rapida a porcului, sau a altor animale mici precum: curcani sau gaini. Mai mult decat atat, parlitorul de porc (parjolitor) mai este des utilizat pentru topirea bitumului in scopul izolarii acoperisurilor, pentru topirea vopselei dupa diferite metale cat si pentru lipituri sau dezlipiri ce necesita incalzire.

Specificatii Parlitor porc (parjolitor porc) pe gaz, 40 cm:Lungime totala: 40 cm (420 mm)Lungime cap: 8.7 cm (87 mm)Lungime maner: 11.5 cm (115 mm)Diametru cerc: 5 cm (50 mm)Greutate: 1 kg (1000 g)Alte denumiri: Arzator porc

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.