Ghidul Serviciilor
Metalochimice.ro - Magazin Online Cu Produse De Menaj Si Uz Casnic - Casa Si Gradina - Constructii - Electrice
inapoi la firma 776 vizite
Poza Casa si gradina
Pret: 34,97 RON
Foto

Regulatorul gaz pentru butelie produs de firma Zay-CO cunoscut si sub denumirea de ceas pentru butelie, este potrivit in orice gospodarie, atunci cand este atasat unei butelii iar datorita cheitei atasate regulatorului, presiunea gazului poate fi reglata corespunzator, astfel incat alimentarea cu gaz sa nu fie mai mare decat este necesar. Regulatorul gaz pentru butelie este un produs de calitate superioara, potrivit atat pentru alimentarea cu gaz tip butan, cat si propan. Regulatorul de gaz confera o siguranta sporita si are o durabilitate mare de viata si poate fi folosit usor atasat unui furtun de 8 mm ideal pentru majoritatea tipurilor de aragaze si sobe.

Specificatii si dimensiuni Zay-CO Regulator gaz butelie:Lungime: 14.5 cm (145 mm)Latime: 9 cm (90 mm)Inaltime: 7 cm (70 mm)Greutate: 0,4 kg (400 g)Presiune de intrare: ~ 0.3 – 16 mbarPresiune de iesire: ~ 29 mbarDimensiunea conexiunii de intrare: w21.8 x 1.814 LHTip filet: pe stangaConexiune la iesire: 10 mmCapacitate: 0 – 4 kg/ora

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.