Ghidul Serviciilor
M.e.t.o.s. Company Stl
inapoi la firma 1445 vizite
Poza Dezinfectanti
Pret: 30,65 RON
Foto

Dezinfectant pentru suprafete BACILLOL AF 1L

Dezinfectant pentru suprafete BACILLOL   AF  1L

Proprietatile produsului

- fara odorizanti, fara aldehide, nu lasa urme reziduale,buna acoperire

Compozitie : Ingrediente active la 100 g : Propan -1-ol 45.0 g, propan -2-ol 25.0 g,etanol 4.7g.

Actiune microbiologica

Bactericid (incl.salmonella si listeria), fungicid, mycobactericid, virucid (incl.HBV,HIV,HCV), adeno,papova si rota virus.

Aplicabilitate

BacillolAF este destinat dezinfectiei rapide a suprafetelor rezistente la alcool prin stergere sau pulverizare,acolo unde este dorita nu doar o dezinfectie rapida ci si o uscare rapida fara reziduuri:

Instructiuni de utilizare:

Se sterge suprafata supusa dezinfectiei cu suficient de multa solutie preparata,asigurand o acoperire completa,apoi se spala echipamentul cu apa.Solutia aplicata nu trebuie sa depaseasca 50ml/mp,pe suprafete lavabile solutia aplicata nu trebuie sa depaseasca 100ml/mp.Masuri speciale in acord cu regulile de siguranta ,de prevenire a incendiilor si exploziilor cauzate de dezinfectantii alcoolici emise de organismele acreditate vor fi indeplinite la utilizare.

Doar suprafetele destinate dezinfectiei trebuiesc tratate.Dezinfectia va fi inceputa doar daca in incapere nu exista vapori sau gaze inflamabile (petrol,eteri,etc.).Daca electricitatea nu poate fi intrerupta total ,masuri de prevedere vor fi luate pentru a se evita aparitia contactelor electrice intamplatoare si mai ales a celor aparute automat.Suprafetele fierbinti trebuiesc racite suficient inaintea utilizarii produsului. In timpul pulverizarii,ventilatia (aerul conditionat) trebuie sa functioneze sau trebuie asigurata prin orice alte mijloace.

A nu se folosi pe suprafete acrilice sau plexiglas,respectiv pe suprafete protejate de lacuri pe baza de alcooli.Pentru materiale delicate faceti o proba inaintea utilizarii produsului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.