Ghidul Serviciilor
Metronet Telecom
inapoi la firma 1053 vizite
Poza Administrare retea -servicii internet
Foto

 

Administrare retea-servicii internet

Infrastructura reprezinta baza pe care se cladeste un sistem IT capabil sa contribuie la succesul unei companii.

De aceea acordam o mare importanta acestei componente, iar specialistii nostri sunt recunoscuti ca unii dintre cei mai buni din acest domeniu.  MetroNet Telecom realizeaza servicii complete pentru infrastructura: design, instalare si administrare.  

Aceasta include cele trei nivele conform standardului OSI:

- Nivelul fizic: cablare structurata

- Nivelul de date: switching cu sau fara management, VLAN, solutii complexe: STP, Load Balancing, etc in care sunt implicate echipamente de la producatori variati inclusiv Cisco Systems, ATI, Zyxel.

- Nivelul retea : routare de pachete statica, analiza si decizie dupa continutul pachetului, solutii avansate de rutare dinamica - BGP, OSPF - , de asigurare a disponibilitatii - HSRP - sau de securitate - Firewall in care sunt implicate echipamente de la producatori ca Cisco Systems, HP si altii.  

Toate serviciile sunt oferite pe baza de SLA care garanteaza:

- Functionarea neintrerupta, in functie de contract si solutie

- Solutiile de restaurare rapida in caz de avarie  

Solutiile sunt realizate cu ingineri cu o indelungata experienta, capabili sa proiecteze, implementeze si administreze infrastructuri de orice dimensiune inclusiv carrier-grade, certificati de producatorii de echipamente - Cisco Systems, ATI, Zyxel, AMP.

In cazul administrarii infrastructurii se implementeaza solutii avansate de monitorizare in timp real care sa detecteze si sa alarmeze imediat in cazul aparitiei unei avarii, asigurand si masurand in acelasi timp SLA-ul propriu oferit sau al tertilor furnizori.

Pentru ca serviciile noastre satisfac in totalitate nevoile clientilor, acestia ne incredinteaza intreaga lor baza IT, beneficiind astfel de solutiile de outsourcing complete ale MetroNet Telecom.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.