Ghidul Serviciilor
M Events Decoratiuni Unice De Nunta, Personalizate Brasov
inapoi la firma 521 vizite
Poza Fundal cortina LED
Foto

Crearea unui punct focal puternic la receptia si ceremonia de nunta sau in cadrul unui eveniment corporate este intr-adevar unul dintre cele mai importante elemente ale unui astfel de eveniment. Luminile reprezinta o modalitate dramatica de a crea un fundal impresionant la evenimente.

Cu un fundal tip cortina LED si un singur conector, luminati cu usurinta un spatiu de mari dimensiuni. Aceste lumini de fundal sunt foarte populare pentru petreceri corporate sau pentru nunti: pozitionat in spatele mesei mirilor sau ca accent pe intr-o zona unde doriti ca invitatii sa poata sa faca fotografii.

Luminile noastre de inalta calitate, cu durata de viata indelungata sunt ideale nu doar pentru nunti ci si pentru orice tip de eveniment si celebrare. Creati impresii fermecatoare si durabile cu ajutorul unui fundal cortina LED. Putem sa ajustam panourile astfel incat sa se potriveasca perfect in orice tip de incapere.

Nu exista cabluri vizibile in aceste fundaluri deoarece toate luminile sunt incorporate in tesatura. Pentru cei care doresc un fundal mai special, va stam la dispozitie cu informatii legate de personalizarea acestui serviciu.

De la 65 Euro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.