Ghidul Serviciilor
M Events Decoratiuni Unice De Nunta, Personalizate Brasov
inapoi la firma 517 vizite
Poza Gheata carbonica
Foto

Utilizarea de gheata carbonica in bauturi poate fi intimidanta pentru unii oameni, insa este 100% sigura si creaza un efect minunat asupra bauturilor. Cupele de sampanie vor parea cu mult mai spectaculoase cu ajutorul unor bucati de gheata carbonica.

Este un mod inventiv, distractiv si captivant de a face ceva diferit cu bauturile de petrecere si de a oferi oaspetilor ceva care sa-si aminteasca cu adevarat. Ceea ce trebuie sa aveti in vedere este faptul ca gheata poate modifica subtil gustul anumitor bauturi. Practic, ceea ce face aceasta gheata, pe langa efectele vizuale, este carbonarea bauturilor. Asta inseamna ca bautura in care o veti adauga va capata un gust de apa minerala.

Bauturile cu gheata carbonica sunt garantate de a obtine reactii de mirare si uimire de la invitati, acestia grabindu-se de fiecare data sa faca poze cu aceste minunate creatii.

 

De la 75 Euro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.