Ghidul Serviciilor
M Events Decoratiuni Unice De Nunta, Personalizate Brasov
inapoi la firma 521 vizite
Poza Masina baloane
Foto

Masina de baloane reprezinta o alternativa fabuloasa pentru confetti, deoarece arata frumos, atat la fata locului cat si in fotografiile de nunta, si nu fac aceeasi mizerie precum confetti, orezul sau petale de trandafir.

Masinile cu bule sunt un substitut modern pentru confetti si vor crea un sentiment deosebit atunci cand mireasa isi face drumul catre altar. Mireasa si mirele vor straluci intr-o aura de romantism, pe masura ce bulele isi fac aparitia pe ringul de dans pentru primul dans al cuplului. Desigur, masina poate fi utilizata fara probleme pentru aniversari, evenimente corporate, lansari de produse si nu numai. Oricand aveti nevoie de un plus de unicitate, masina de bule este alegerea ideala.

Lichidul nu va afecta sau arde ochii Lichidul nu va lasa pe suprafete un strat lipicios sau gros, facand curatarea usoara Lichidul este fiabil si va oferi o cantitate generoasa si constanta de balonase

Specificatii masina de baloane

De la 100 Euro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.