Ghidul Serviciilor
M Events Decoratiuni Unice De Nunta, Personalizate Brasov
inapoi la firma 517 vizite
Poza Masina de epoca
Foto

Inchideti ochii si imaginati-va…Sunteti gata pentru ceremonia de nunta, va faceti marea intrare, iar afara va asteapta un minunat JBA Falcon, stralucind in lumina soarelui. Soferul va deschide usa masinii iar dumneavoastra pasiti inauntru si incepeti ziua cea mare in cel mai bun mod posibil. Suna bine, nu-i asa? Asa credem si noi.

Devine din ce in ce mai comun ca oamenii sa inchirieze masini clasice si vintage pentru nunti, petreceri si alte evenimente. Si nu fara un motiv bun. Masinile de nunta clasice garanteaza o atmosfera de neuitat la evenimentul dumneavoastra.

Nimic nu ar putea fi mai romantic decât o masina traditionala, cu sofer dedicat sa va transporte la destinatia dorita. Masinile clasice ofera o plimbare plina de farmec, care este capabila sa intoarca privirile oricarei persoane indiferent de situatie. Decorul de lux, materialele de epoca si sunetele nostalgice ale motorului contribuie la crearea unei dispozitii unice.

Dar, mai presus de toate, este o experienta minunata de a sta intr-o masina eleganta de epoca alaturi de persoana iubita. Puteti alege sa inchiriati aceste minunate masini cu sau fara sofer, in functie de dorintele dumneavoastra si de atmosfera pe care doriti sa o obtineti.

Pentru mai multe informatii, accesati www.masina-epoca.ro

De la 250 Euro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.