Ghidul Serviciilor
M Events Decoratiuni Unice De Nunta, Personalizate Brasov
inapoi la firma 521 vizite
Poza Masina fum greu
Foto

Masina noastra de fum greu este una dintre cele mai speciale si inovative produse pe care le oferim, fiind ideala pentru evenimente corporate, cluburi, piese de teatru, nunti si orice tip de eveniment in care este necesar un impact dramatic sau un efect de ceata scazuta.

Cea mai cunoscuta utilizare a masinii noastre de fum greu este in timpul primului dans la o nunta, unde mirele si mireasa vor pasi impreuna in mijlocul unei atmosfere magice. Efectul creat este acela de a calca pe un nor.

Masina este extrem de inteligenta si performanta, utilizand o forma solida de dioxid de carbon care este inodora, netoxica si se evapora in aer dupa disipare. Masina contine un rezervor pozitionat dedesubt, cu rezistente care fierb apa la o temperatura inalta. Un mecanism va introduce bucati de gheata carbonica in apa incinsa la momentele dorite de dumneavoastra pentru a crea efectele speciale.

Specificatii Chauvet Nimbus

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.