Ghidul Serviciilor
M Events Decoratiuni Unice De Nunta, Personalizate Brasov
inapoi la firma 517 vizite
Poza Oglinda cabina foto
Foto

Sunteti pe cale sa descoperiti cabina foto perfecta: este o oglinda magica frumos proiectata, care imbină un nou software extrem de inteligent, cu un design uimitor si modern. Acest produs este o inovatie pe piata din Romania si va revolutiona modul in care erati obisnuiti sa faceti fotografii.

Cabina foto oglinda este un produs de ultima generatie, capabil sa ofere o interfata usor de folosit, deosebit de interactiva si cu un design foarte atractiv. Aceasta cabina foto se incadreaza perfect in orice tip de mediu, fiind potrivita pentru o scara larga de evenimente datorita design-ului elegant. Datorita ecranului touch-screen cu LED full HD care se afla direct pe suprafata oglinzii, experienta utilizatorilor este una mult mai placuta.

Animatia grafica inteligenta ghideaza si distreaza participantii printr-un proces interactiv de a face poze de inalta calitate, aplicand filtre, sau chiar inregistrand mini-videoclipuri si, in cele din urma existand posibilitatea de a tipari creatia sau de a o partaja online pe retelele de socializare. Animatiile in limba romana si engleza ofera o experienta mult mai placuta pentru utilizatori.

Invitatii pot sa lase mesaje video pentru sarbatoriti/miri/organizatori, si sa realizeze template-uri pe loc simplu si rapid. Imprimanta profesionala printeaza fotografii de o calitate impecabila la dimensiuni de 5×15 cm, 10×15 cm dar si 20×15 cm. Fotografiile pot fi personalizate astfel incat pe o singura fotografie sa apara intre 1 si 4 cadre. Puteti alege sigle, logo-uri, mesaje text sau abtipilduri care sa apara pe fiecare fotografie in parte.

Veti beneficia de:

Cabina oglinda Rotunda – Selfie Mirror (specificatii)

De la 350 euro / eveniment

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.