Ghidul Serviciilor
Scoala De Tenis Micii Asi
inapoi la firma 110 vizite
Poza Scoala tenis
Foto

„Sa faci tenis din pasiune, asta e cel mai mare vis al meu. Si sa joci tenis toata viata, cu pasiune si dedicare! De aceea am creat acest club, dedicat cu predilectie copiilor – ei sunt sansa noastra la o viata mai buna prin tenis!”

Daca tenisul ar fi un personaj într-un film pentru copii, ar fi unul din acele caractere puternice, imposibil de înfrânt, care se ridica indiferent de câte ori cade, face bine indiferent de situatie si are superputeri. Tenisul îti transmite valorile sale: determinare, perseverenta, disciplina si te învata sa te accepti chiar si atunci când pierzi!

Tu îti doresti ca pe termen lung copilul tau sa aiba aceste valori. Iar noi ne dorim ca copilul tau sa iubeasca tenisul. De aceea am înfiintat, în urma cu 10 ani, Clubul de tenis Micii Asi. Initial dedicat exclusiv copiilor cu vârste între 4 si 10 ani, Micii Asi a crescut împreuna cu cei peste 1000 de copii pe care i-am initiat în tenis. Avem acum 2 sali cu 3 terenuri de tenis, doua mici, exclusiv pentru copii pâna în 12 ani, si unul mai mare, special pentru tineri si adulti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.