Ghidul Serviciilor
Scoala De Tenis Micii Asi
inapoi la firma 110 vizite
Poza Tenis pentru Adulti
Foto

Fie ca îti însotesti copilul la antrenamente si vrei sa afli mai multe despre ce înseamna sa joci tenis, fie te pasioneaza acest sport si ai vrea sa înveti sa îl practici cât mai corect, te asteptam la orele noastre de initiere în tenis pentru adulti. În acelasi complex, pe un teren de tenis mai mare, vino sa înveti sa joci tenis alaturi de instructori profesionisti.

Foarte curând, vei ajunge sa joci tenis cu amicii tai sau chiar cu copilul tau în timpul liber. Învata cu noi sa deprinzi acest sport cât mai corect cu putinta, ca sa joci apoi din pasiune.

Prin sesiunile de initiere în tenis special gândite pentru parinti, veti putea petrece mai mult timp de calitate cu copilul tau; veti avea subiecte interesante de discutie; si veti avea o pasiune comuna – tenisul!

Tenisul înseamna si o forma fizica de invidiat, un tonus mai bun si o abordare mai optimista în viata – va asteptam la orele noastre de tenis pentru a va bucura de un sport desavârsit care va pune în evidenta!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.