Crema termostabila AnamiaCrema termostabila Anamia
Crema termostabila "ANAMIA" este special conceputa pentru utilizarea in patiserii, brutarii si cofetarii. Acesta este destinata producatorilor de croissante si cornuri cu ciocolata precum si in diverse aplicatii de cofetarii sau patiserie. Crema are culoare maro, gust placut de cacao naturala, cu aplicatie prin injectie in produs atat inainte cat si dupa coacere - ulterior, este tartinabila la temperaturi de peste 18°C si are un comportamente in general potrivit pentru injectarea produselor de patiserie, cofetarie si umplerea foietajelor.
Prin utilizarea materiilor prime atent selectionate si procesul tehnologic riguros, noi asiguram cremei urmatoarele caracteristici:
- aroma, gust, culoare, proprietati excelente pentru a crea un produs atractiv;
- comportament adecvat la aplicare prin injectare in produse inainte cat si dupa coacere;
- caracteristicile tehnologice adecvate pentru a fi utilizata pe orice linie tehnologica;
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.