Ghidul Serviciilor
Sort Agregate, Comercializare Si Transport Agregate Minerale De Balastiera - Bucuresti
inapoi la firma 1063 vizite
Poza Agregate de rau
Foto

Nisip de rau (0-4 mm)

Este un agregat mineral de balastiera sortat si spalat, utilizat in constructii pentru sape, tencuieli, zidarii, pavaje si betoane. Este un produs foarte folosit in constructiile din Bucuresti. Pretul pentru nisip este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar.

Nisip de hidrociclon (0-1 mm)

produs cu ajutorul hidrociclonului, lipsit de argile, spalat si sortat, cu o granulatie constanta, este folosit in industria adezivilor pentru constructii, pentru prepararea mortarelor de tencuire, a sapelor.

Nisip de refulare

Folosit pentru acoperirea tevilor de apa, a celor de canalizare, a cablurilor electrice etc.

Margaritar (4-8mm)

Spalat si sortat, este un agregat mineral de balastiera utilizat ca material in constructii, tratament de drumuri, terasamente, imbracaminte din beton de ciment, iar impreuna cu nisipul (0-4mm) si pietrisul (8-16mm) in betoane de inalta performanta. Pretul pentru margaritar este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar.

Pietris (8-16mm)

Spalat si sortat, este folosit in constructii, terasamente, betoane de inalta performanta preparate in statiile de betoane din Bucuresti, etc.Pretul pentru pietris (8-16mm) este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar.

Pietris (16-31 mm)

Este un agregat mineral de balastiera spalat si sortat in intervalul 16-31 mm, folosit pentru pietruirea drumurilor, a parcarilor auto, ca material decorativ in diverse curti, pe terasele blocurilor etc.

Refuz de ciur (>31 mm)

Refuzul de ciur, reprezinta agregatul mineral de balastiera cu dimensiuni cuprinse intre 31-70 mm. Impreuna cu balastul este un agregat folosit la: terasamente de drumuri, fundatii, plarforme, amenajari de parcari, un agregat excelent pentru dragare, etc. Pretul pentru refuzul de ciur este calculat in functie de locatia dorita de beneficiar. Livram preponderent in Bucuresti si Ilfov.

Balast (0-63 mm)

Balastul optimizat este un amestec de pietris cu nisip utilizat in constructii pentru terasamente, umplutura, platforme, hale, etc.

Balast compactabil (0-70 mm)

Balastul compactabil de Stancesti este utilizat in constructii pentru terasamente, drumuri, platforme, amenajari parcari, hale, ca umplutura pentru gropi. Preturile agregatelor de balastiera sunt negociabile in functie de cantitate si locatie.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.