Ghidul Serviciilor
Midian Comexim - Montaj Si Service Centrale Termice, Bucuresti
inapoi la firma 2200 vizite
Poza Punere in functiune (PIF)
Foto

Punere in functiune (PIF) si autorizarea functionarii  

Autorizarea functionarii centralelor termice reprezinta ansamblul de activitati de verificare si validare a rezultatelor masuratorilor si incercarilor functionale executate la punerea in functiune initiala a aparatelor sau cu ocazia verificarilor tehnice periodice ale acestora, in scopul confirmarii indeplinirii conditiilor de functionare in siguranta a aparatelor instalate de d-voastra.

 

 

                          Verificare tehnica in utilizare (VTU)

 Verificarile tehnice periodice obligatorii sunt efectuate de catre personalul autorizat I.S.C.I.R., cu respectarea prevederilor legale in domeniul instalatiilor termotehnice.

Lucrarile de verificare se efectueaza pentru a descoperi gradul de uzura al centralei termice si al instaltiei de incalzire, precum si pentru a afla eventualele mici defectiuni care pot duce in viitor la defectarea partiala sau in totalitate a instalatiei termice.

Aceste lucrari sunt efectuate in interesul detinatorului instalatiei termice, al dvs., si va sigura ca instalatia termica lucreaza la capacitati optime si nu prezinta defectiuni.

 

 

                          Depanare si verificare

 Interventia la centrala termica reprezinta ansamblul de lucrari de specialitate asupra aparatului, in urma solicitarii clientului, pentru:

 *      investigarea defectelor aparute;

 *       asigurarea pieselor de schimb originale daca cele care echipeaza aparatul prezinta defecte;

*       efectuarea depanarilor si/sau /inlocuirea de componente care prezinta defecte;

*       incercarea functionala a aparatului pentru demonstrarea calitatii reparatiei efectuate in urma aparitiei unei defectiuni, menita sa readuca aparatul in stare buna de functionare si in conditii de siguranta. 

                 

                    Intretinere

 Revizia centralei termice reprezinta ansamblul de lucrari de control a starii aparatului si, dupa caz, corectarea (verificare si reglare/curatare ) eventualelor abateri de la starea de functionare normala a aparatului.

Asiguram piesele de schimb (contra cost) in caz de necesitate - in masura in care acestea sunt asigurate de catre producatorul echipamentului sau de catre reprezentantul legal al acestuia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.