Ghidul Serviciilor
Milo Trading 2000 Bucuresti - Intretinere Si Asistenta Tehnica Case De Marcat
inapoi la firma 2046 vizite
Poza Case de marcat
Foto

Aparat de marcat fiscal cu jurnal electronic, cu export de fisiere XML semnate, echipament modular.

Custom KUBE II xF este o casa de marcat fiscala modulara cu jurnal electronic autorizata conform noii legislatii din domeniul fiscal.  Conform legislatiei, casele de marcat electronice fiscale, aceste echipamente vor avea functionalitatea de export a fisierelor XML semnate pentru raportarile periodice ANAF.

FUNCTIONALITATE

Casa de marcat stationara, destinata activitatilor de prestari servicii si comert, avand posibilitatea de conectare intr-o retea de calculatoare in regim off-line si/sau imprimanta fiscala, prin interfetele disponibile – USB, serial RS232.

Datorita vitezei foarte mare de printare a bonului fiscal (250 mm/s – cea mai mare de pe piata) si a latimii bonului de 80 mm acest echipament este ideal pentru super-market, farmacii, centre de ingrijire personala.

 

DESIGN

Casa de marcat modulara Custom KUBE II xF , este diponibila in 4 configuratii, astfel incat integrarea ei in zona dumneavoastra de lucru sa fie cat mai prietenoasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.