Ghidul Serviciilor
Milo Trading 2000 Bucuresti - Suport Tehnic Pentru Echipament Fiscal
inapoi la firma 1944 vizite
Poza POS
Foto

IncoPos 114M este un aparat stationar de tip POS fiind compus din:

 

Destinat pentru orice activitate:

 

Imprimanta fiscala IncoTEX 114M se caracterizeaza prin:

 

APLICATIA INCOPOS:

IncoPos este o aplicatie inovativa si usor de folosit la un punct de vanzare, ce se caracterizeaza si printr-un impact pozitiv vizual asupra utilizatorului nu numai prin functiile si rapoartele implementate. Se poate folosi cu incredere in majoritatea magazinelor, restaurantelor, puncte de vanzare directe,  magazine cu baze de date destul de mari, etc.

Chiar daca deschideti primul magazin sau va mariti aria de magazine, IncoPos va face munca mult mai usoara.

Pretul scazut al aplicatiei, modulele implementate si satisfactia clientului dumneavoastra,  va dau siguranta ca o sa aveti o afacere de succes.

 

Instalare si utilizare foarte usoara.

IncoPos este o aplicatie usor de instalat, ce poate fi folosita  deja in cateva minute.

IncoPos poate fi instalat intr-o retea de calculatoare (LAN) sau pe un singur calculator.

 

Modulul TOUCH-SCREEN special gandit pentru o usoara selectie a locatiei de vanzare ( masa, separeu, camera de hotel etc) cat si pentru o usoara configurare a bonului sau a notelor de plata , face din acest modul unul esential.

Un singur produs, doua variante de utilizare: FRONT-OFFICE sau BACK-OFFICE sau de ce nu, ambele variante pe un singur calculator. Ca utilizator final, va lasam puterea deplina de a alege modul in care dorti sa lucrati cu IncoPos . Ambele variante pot fi activate dupa nevoie, pe un singur calculator sau pe calculatoare diferite, in functie de licentele achizitionate.

IncoPos permite conectarea de dispozitive externe cum ar fi: scanner , cititor card magnetic ( indentificare usoara utilizator ), imprimante nefiscale pentru comanda BAR-BUCATARIE.

Sistemul simplu de programare articole, parteneri, locatii, utilizatori cu drepturi restrictive, grupe de TVA face din IncoPos o aplicatie completa , dar si modul in care isi  utilizeaza eficient resursele calculatorului folosind Microsoft .NET Framework si MySql Server, il face foarte competitiv.

Cerinte sistem minime:

 

De retinut !!!

IncoPos este o solutie ce va permite ca utilizator, salvarea de timp pretios, prin meniuri bine conturate si usor de folosit chiar fara scolarizari costisitoare ale personalului dumneavoastra. Instalarea aplicatiei IncoPos dureaza cateva minute si cerintele minimale ale sistemului sunt foarte accesibile la oricare nou calculator achizitionat. Puteti folosi foarte multe functii fara achizitie de licenta ceea ce va permite testarea lui fara sa achizitionati produsul inainte de testare.

Clientii dumneavoastra… usor de gestionat,  usor de satisfacut, puteti sa ii tineti fideli prin folosirea grupurilor de clienti cu pana la 10 tipuri de pret pentru fiecare ( discount ).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.