Ghidul Serviciilor
Rock Star Construct, Bucuresti - Showroom Produse Din Piatra Naturala
inapoi la firma 1342 vizite
Poza Cazi de baie
Pret: 1.705 RON
Foto

Travertinul Latte confera oricarei amenajarii rafinament si caldura specifica pietrei naturale. Culoarea crem omogena permite asocieri cu foarte multe tipuri de pietre naturale, indiferent daca vorbim de placari verticale sau orizontale. Cada de baie din travertin Latte impresioneaza la fel de mult si in compania lemnului (natur sau wenge), a fierului forjat sau a elementelor cromate.

Cada de baie din travertin Latte are o forta incredibila de a crea individualitate spatiului amenajat, iar prin asta contribuie si la definirea personalitatii stilului intregii cladiri din care face parte baia. Acest produs din piatra naturala se poate utiliza atat in cadrul unor cladiri rezidentiale, dar si in spatii publice, precum hoteluri (mai mari sau mici) sau pensiuni…

Este un produs ce se intretine extrem de usor, doar trebuie avut in vedere anumite instructiuni de baza. Chiuvetele din piatra naturala (travertin, marmura, onix etc) necesita o impermeabilizare, ce poate fi realizata extrem de usor cu produsele LTP - ex: LTP Grout Tile Protector Spray 750  ml (ulterior acesta poate fi utilizat si la alte suprafete cum ar fi rosturi, blaturi, placari, etc), curatarea zilnica se face utilizand pulverizatorul LTP Stone Wash 500 ml, toate le poti comanda direct pe site-ul nostru in sectiunea "Solutii tratare si impermeabilizare".

Tendintele contemporane din design-ul interior pun in lumina materialele naturale si ecologice. Toate acestea duc la final catre frumusetea eterna a naturii care ofera atat de multa diversitate – cromatica si textura. Piatra naturala in baie are un efect de relaxare si te transpune intr-o alta lume. Datorita unicitatii materialului, fiecare piesa si bucatica de piatra este autentica, de nereplicat si nu o vei mai regasi in nici o alta casa.Cada de dus din piatra naturala va deveni cu siguranta elementul original al spatiului, pe langa confortul si siguranta pe care ti le ofera. Colectia noastra de cadite de dus sunt realizate din caldul travertin si eleganta marmura, ambele materiale bucurandu-se de o duritate si o rezistenta in timp impresionanta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.