Ghidul Serviciilor
Rock Star Construct, Bucuresti - Showroom Produse Din Piatra Naturala
inapoi la firma 1342 vizite
Poza Trepte | Blaturi | Glafuri
Pret: 614 RON
Foto

Blatul de piatra naturala dintr-o bucatarie este un element important si poate deveni obiectul central al acestui spatiu. Texturile si cromatica unei pietrei naturale confera autenticitate spatiului, dar si a obiectelor realizate din acest material. In afara de frumusetea unica a pietrei naturale, aceste blaturi pot fi solutia ideala datorita rezistentei in timp si a durabilitatii.

Blatul realizat din Granit Black Galaxy cu suprafata polisata se remarca printr-o frumusete aparte ascunsa in universul texturii sale si poate deveni acel accent de eleganta si rafinament din bucataria ta. Natura a reusit sa creeze un material autentic, de culoare neagra cu accente aurii. Stralucirea materialului este sustinuta si de finisajul polisat. 

Din bucatile mari de piatra am debitat un blat la dimensiuni standard de 250 x 65 x 3 cm care poate fi utilizat pentru a imbraca partea de sus a mobilierul din bucatarie, si nu numai. Poate fi folosit si in spatii precum baia casei, living sau baruri. De asemenea, granitul Black Galaxy cu finisaj polisat poate fi folosit si pentru realizarea altor piese speciale – glafuri sau trepte.

Ce trebuie sa stii despre montaj?Montajul este unul foarte usor de realizat, insa pentru un proiect reusit recomandam sa apelati la serviciile unui specialist in piatraBlaturile din piatra naturala nu necesita suporti speciali si se pot monta pe orice tip de mobilaLa cerere putem realiza contrablat/plinta din acelasi materialPentru a lipi blatul din piatra naturala de stratul suport se va folosi un adeziv precum Soudal Fix All sau orice alt silicon sanitar

 

 

Pentru a conferi autenticitate spatiului tau prin intermediul pietrei naturale ai nevoie de piese speciale – trepte, glafuri sau blaturi. In portofoliul PIATRAONLINE vei putea gasi trepte, blaturi si glafuri din piatra naturala la dimensiuni standard sau le putem debita la dimensiunile alese pentru proiectul tau. Frumusetea unei case sta in fiecare detaliu, incepand de la exterior si pana la interior.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.