Ghidul Serviciilor
Mival Group Prahova - Reparatii Imprimante, Reumplere Cartuse Toner
inapoi la firma 2122 vizite
Poza Monitorizare Imprimante Copiatoare
Foto

 - Daca nu stii niciodata cand urmeaza sa se termine cartusele din imprimanta                    

- Daca nu ai o persoana care sa verifice lunar starea echipamentelor 

 - Daca vrei sa fi informat legat de numarul de pagini care se printeaza pe fiecare echipament Atunci ai nevoie de  PrintTracker . INSTALEAZA-L GRATUIT ! PrintTracker este un program care iti organizeaza activitatea si te tine la curent cu starea imprimantelor si a cartuselor din companie !Mai jos aveti instructiunile de instalare :1. Descarcati si instalati programul : http://printtracker.net/PrintTrackerSetup.exe 2. Porniti Print Tracker. In ecranul de licentiere introduceti   

Dealer ID:mival.ro    Password :45968103. Introduceti adresa de email unde doriti sa primiti rapoartele si alertele de toner gol. 4. Click pe butonul "Get License Key" pentru a primi o licenta valida.5. Dupa ce aveti confirmarea licentei selectati "Save and Close". Print Tracker va porni automat in cautarea imprimantelor din reteaua dvs. 6. Click pe butonul Email pentru a testa daca s-a instalat corespunzator. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.