Ghidul Serviciilor
Mmm Consulting - Training Si Consultanta Bucuresti
inapoi la firma 475 vizite
Poza Cursuri Leadership
Foto
Calitatea relatiilor dintre oameni este un ingredient determinant, iar INCREDEREA este indicatorul sau suprem. Este de departe cel mai bun predictor pentru o comunicare autentica si o relationare prolifica profesional. Si personal. Din acest punct de vedere, sustinem LEADERSHIP-ul PE BAZA DE INCREDERE .   Inainte de a fi profesionisti, suntem oameni, iar liderii care valorizeaza aceasta calitate, in primul rand, castiga pe termen lung nu doar in obtinerea de rezultate performante in business ci si in sustinerea unui mediu stabil in companii. A doua perspectiva este cea a ROLULUI. Marea majoritate a celor care aspira sa devina lideri sunt intr-un rol de manager. Dar nu numai acestia… Top management, middle management, la orice nivel ar fi, isi doresc sa imbine abilitatile de lider in timp ce se dezvolta ca foarte buni manageri.

Acestia au inteles diferenta dintre lider si manager, si in mod constient vor sa isi dezvolte calitatile de lider, sa isi defineasca si sa isi perfectioneze stilul de leadership, rolul de lider si sa isi creasca abilitatile de leadership.

In trainingul de leadership, antrenam pentru:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.