Ghidul Serviciilor
Policlinica M&m-Craiova
inapoi la firma 2351 vizite
Poza Dermatologie
Foto

Dr. Mădălina Elena Avram

 

Medic specialist Dermato-venerologieCompetenţe: Chirurgie dermatologică, Dermatoscopie, Dermato-cosmetică, Lasere în dermatologie

Contract C.A.S.

 

Pielea este cel mai întins organ al corpului reprezentând cartea de vizită a fiecăruia dintre noi. Cabinetul nostru de dermatologie vă sta alături oferinduvă consultații în vederea diagnosticării şi tratamentului oricăror afecțiuni dermatologice şi venerice, prin analize de laborator specifice, biopsii, intervenții chirurgicale ale micilor tumori cutanate, electrocauterizări, atât la adulți cât şi la copii. De asemenea, vă ajutăm la infrumuseţare prin consultaţii dermato-cosmetice, tratamentul acneei şi peeling!

 

 

Servicii oferite:    

 

 

      Peeling-ul chimic este o metoda dermato-cosmetică non-invazivă. Peeling-ul reprezintă aplicarea pe piele a uneia sau mai multor substanțe chimice.Acestea produc distrugerea straturilor superficiale ale pielii, determinand exfoliere urmată de un proces de regenerare cutanată.  Astfel, pielea devine mai fină, mai uniformă, mai puţin ridată, căpătând un aspect întinerit.

 

Tipuri de peeling: Superficial  - se poate efectua săptămânal

                        Mediu        - se poate efectua lunar

 

Peeling-ul chimic poate fi utilizat pentru:

 

 

     Desacuamarea pielii care apare in urma peelingurilor poate fi în grade variabile, de la discretă până la descuamări mai mari care impiedică pacientul să părăsească domiciliul, urmată apoi de reinoirea tegumentului. De aceea, această tehnică dermato-cosmetică trebuie facută sub stricta supraveghere a medicului dermatolog.

 

•    Consultaţie, stabilire diagnostic și tratament adulţi/copii pentru boli dermatologice și boli venerice ;

 

•    Diagnostic şi tratament  pentru bolile pielii, părului și unghiilor:     

     

      - acnee, rozacee, cuperoză       - micoze ale pielii și unghiilor       - pete solare, pistrui, melasmă      - piele uscată, dermite de contact, iritații de scutec       - căderea părului      - infecții ale pielii sau unghiilor etc.

 

 

 

•    Dermatoscopie și analiza nevilor pigmentari:

       - cea mai moderna metodă de diagnostic neinvaziv a tumorilor cutanate pigmentare (alunițe), prin care se stabilește cu mare probabilitate natura benignă sau malignă a acestora și indicația de urmărire sau excizie

 

•    Înlăturarea leziunilor tegumentare inestetice și/sau patologice :

       - veruci (negi), papiloame, keratoze, nevi (alunițe), chisturi, angioame, epitelioame, condiloame, molluscum contagiosum, etc.

        - metode utilizate:  excizie chirurgicală (cu examen histopatologic pentru diagnostic de certitudine), electrocauterizare, chiuretare; în prealabil se efectuează anestezie locală

        - aplicații podofilină

 

 

  •    Consultanță dermo-cosmetică.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.