Dr. Mădălina Elena Avram
Medic specialist Dermato-venerologieCompetenţe: Chirurgie dermatologică, Dermatoscopie, Dermato-cosmetică, Lasere în dermatologie
Contract C.A.S.
Pielea este cel mai întins organ al corpului reprezentând cartea de vizită a fiecăruia dintre noi. Cabinetul nostru de dermatologie vă sta alături oferinduvă consultații în vederea diagnosticării şi tratamentului oricăror afecțiuni dermatologice şi venerice, prin analize de laborator specifice, biopsii, intervenții chirurgicale ale micilor tumori cutanate, electrocauterizări, atât la adulți cât şi la copii. De asemenea, vă ajutăm la infrumuseţare prin consultaţii dermato-cosmetice, tratamentul acneei şi peeling!
Servicii oferite:
Peeling-ul chimic este o metoda dermato-cosmetică non-invazivă. Peeling-ul reprezintă aplicarea pe piele a uneia sau mai multor substanțe chimice.Acestea produc distrugerea straturilor superficiale ale pielii, determinand exfoliere urmată de un proces de regenerare cutanată. Astfel, pielea devine mai fină, mai uniformă, mai puţin ridată, căpătând un aspect întinerit.
Tipuri de peeling: Superficial - se poate efectua săptămânal
Mediu - se poate efectua lunar
Peeling-ul chimic poate fi utilizat pentru:
Desacuamarea pielii care apare in urma peelingurilor poate fi în grade variabile, de la discretă până la descuamări mai mari care impiedică pacientul să părăsească domiciliul, urmată apoi de reinoirea tegumentului. De aceea, această tehnică dermato-cosmetică trebuie facută sub stricta supraveghere a medicului dermatolog.
• Consultaţie, stabilire diagnostic și tratament adulţi/copii pentru boli dermatologice și boli venerice ;
• Diagnostic şi tratament pentru bolile pielii, părului și unghiilor:
- acnee, rozacee, cuperoză - micoze ale pielii și unghiilor - pete solare, pistrui, melasmă - piele uscată, dermite de contact, iritații de scutec - căderea părului - infecții ale pielii sau unghiilor etc.
• Dermatoscopie și analiza nevilor pigmentari:
- cea mai moderna metodă de diagnostic neinvaziv a tumorilor cutanate pigmentare (alunițe), prin care se stabilește cu mare probabilitate natura benignă sau malignă a acestora și indicația de urmărire sau excizie
• Înlăturarea leziunilor tegumentare inestetice și/sau patologice :
- veruci (negi), papiloame, keratoze, nevi (alunițe), chisturi, angioame, epitelioame, condiloame, molluscum contagiosum, etc.
- metode utilizate: excizie chirurgicală (cu examen histopatologic pentru diagnostic de certitudine), electrocauterizare, chiuretare; în prealabil se efectuează anestezie locală
- aplicații podofilină
• Consultanță dermo-cosmetică.