Ghidul Serviciilor
Mobexpert, Bucuresti - Mobilier Si Decoratiuni Interioare
inapoi la firma 340 vizite
Poza Mobilier aprtament pentru copii
Pret: 540 RON
Foto
Foto

Comoda 3 sertare Angel Red. Comoda Angel Red are un design modern ?i func?ional, completand armonios camera copilului. Are trei sertare ?i o nisa, oferind un spatiu generos pentru depozitare, esential pentru o camera bine organizata. Datorita finisajului natural ?i accentelor de culoare, contribuie la amenajarea unui spatiu vesel ?i placut.

Dimensiuni: L.82 x l.45 x H.93 cm. Material: PAL melaminat. Culoare: natur/rosu.

Camera pentru copii Angel Red imbina in mod armonios zona de studiu, depozitare ?i odihna, chiar ?i intr-un spatiu de mici dimensiuni. Vesel colorata ?i cu un design cuceritor, compozi?ia este perfecta pentru familiile cu unul sau doi copii, care imbratiseaza stilul modern ?i func?ionalitatea pieselor de mobilier alese. Mobilierul Angel Red este produs in Franta din placi aglomerate din lemn, avand o cromatică bicolora. Structura ?i usile sunt realizate din placi aglomerate din lemn de 18 mm, finisaj ulm texturat

Între?inere

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.