Ghidul Serviciilor
Mobexpert, Bucuresti - Mobilier Si Decoratiuni Exterioare
inapoi la firma 416 vizite
Poza Covoare
Pret: 145 RON
Foto
Foto

Aime este un covor clasic, tesut mecanic din matase din vascoza si acril, matasos si tesut in relief . Moale si confortabila vascoza are un aspect estetic asemanator cu matasea, preia culorile si stralucirea texturii de matase dar la un pret economic.

Dimensiuni: alege?i dimensiunea potrivită din câmpul de mai sus.Culoare: Crem Compozitie material: 80% Vascoza, 20% Acril Caracteristici speciale: Tesut mecanic, cu suport de iuta si latexGreutate fir g/mp: 1350 g/mp Inaltime fir: 5 mm Greutate covor: 1850 g/mpToleranta: Toate informatiile tehnice sunt supuse unei tolerante de 5%. 

IntretinereScamosarea este o caracteristica a covoarelor din vascoza este normal ca timp de cateva saptamani din covor sa iasa puf sau scame e aceea se recomanda aspirarea regulata a covorului in acesta perioada. Aspirare periodica cu aspiratorul. Indepartati petele recente, murdaria si lichidele varsate imediat prin absorbire cu hartie absorbanta sau cu un prosop curat, uscat. Daca utilizati o solutie de curatat covoare testati-o intai pe o portiune mai putin vizibila. Pentru petele vechi este recomandata curatarea profesionala. Va rugam sa nu smulgeti firele care ies afara, taiati-le cu ajutorul unei foarfeci. Depozitati covorul rulat intr-o folie protectoare. Rotiti periodic covorul. Antiderapantul previne alunecarea si transferul de culoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.