Ghidul Serviciilor
Porta Design Invest- Mobila La Comanda, Din Pal Si Mdf, Bucuresti
inapoi la firma 229 vizite
Poza Mobila de bucatarie la comanda
Foto
Foto
Foto
Foto

Mobila de bucatarie la comanda produsa in fabrica firmei Porta Design Invest SRL se executa pe dimensiunile exacte ale camerei dumneavoastra. Putem executa atat bucatarii complete, cat si piese disparate de mobilier: coltare de bucatarie, mese si scaune de bucatarie, corpuri suspendate, etc.

La fel ca in cazul altor tipuri de mobilier, aveti posibilitatea sa alegeti din cateva sute de culori pentru materialul folosit. Mobila de bucatarie se poate realiza din pal melaminat, MDF etc.

Pentru aceste bucatarii pe comanda puteti alege accesoriile, feroneria, usi din sticla, etc. dintr-o gama variata de produse a unor firme straine de renume in domeniu.

Blaturile terrmorezistente sunt foarte indicate si larg utilizate la mobila de bucatarie pe comanda produsa de Porta Design Invest SRL.

Electocasnicele pot fi achizitionate separat de dumneavoastra sau va putem furniza noi electrocasnice de la firme cunoscute: Franke, Baumatic, Ariston, etc. Avem discounturi la aceste firme care comercializeaza electrocasnicele, asa ca va recomandam sa vedeti si oferta noastra inainte de a cumpara.

Va prezentam mai jos o foarte mica parte din modelele de mobila de bucatarie executate de noi. Poate ca imaginile nu sunt mereu cele mai reusite, dar reprezinta mobilier realizat in realitate de noi in decursul timpului, nu imagini luate din portofoliul altora de pe internet (cum poate se mai practica).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.