Ghidul Serviciilor
Porta Design Invest- Mobila La Comanda, Din Pal Si Mdf, Bucuresti
inapoi la firma 229 vizite
Poza Mobila de dormitor la comanda
Foto
Foto
Foto
Foto

Dormitorul este un loc intim, unde fiecare dintre noi ne retragem pentru odihna si relaxare. Atmosfera generala trebuie sa fie intima si sa sugereze liniste si armonie.

Achizitionarea dormitoarelor la comanda produse de Porta Design Invest SRL Bucuresti va ofera posibilitatea sa alegeti dumneavoastra atat culorile si stilul mobilierului (clasic, modern, etc.).

Combinatiile de culori, finisaje si materiale pot fi oricat de indraznete doriti, firma noastra oferindu-va posibilitatea sa alegeti din cateva sute de materiale, culori si finisaje.

Aspectul deosebit este reliefat si de feroneria si accesoriile de cea mai buna calitate, achizitionate de la producatori de top pe plan mondial.

Pentru paturi utilizam saltele de foarte buna calitate: saltele semiortopedice, ortopedice, super ortopedice, medicinale, etc.

Va prezentam in continuare cateva dintre modelele de mobila de dormitor la comanda executate de compania noastra pentru diversi clienti.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.