Ghidul Serviciilor
C.d.a. Line
inapoi la firma 1699 vizite
Poza Servicii
Foto

CDA Line produce mobilier modular si îl personalizeaza pentru dumneavoastra. De aceea, împreuna cu dumneavoastra, tinând cont de dorinte si de posibilitatile spatiului pe care doriti sa-l mobilati, va ajutam sa va proiectati mobilierul singuri, cât mai eficient.

Cum facem asta?

Simplu!

Sunteti la trei pasi distanta de mobilierul dorit:1.       Masurati spatiul disponibil cu un centimetru obisnuit si încercati sa faceti o schita a acestuia. Concomitent încercati sa va imaginati ce mobilier va doriti. Rezultatele le comunicati firmei noastre fie printr-o vizita la sediul nostru, fie prin intermediul adresei de e-mail.2.       Noi vom evalua cererea dumneavoastra si în scurt timp ne vom întâlni pentru a va prezenta ideile noastre de amenajare însotite de schite, posibilitatile de utilizare ale unor accesorii noi care sa eficientizeze spatiul cât mai mult. În urma discutiilor, va vom prezenta si pretul estimativ al întregii lucrari.3.       Odata ce ati acceptat oferta noastra, se fac masuratorile de precizie, se vor stabili ultimele detalii si vi se va prezenta proiectul si pretul final.

Nu uitati: Dumneavoastra stabiliti! Noi doar consiliem si facem totul posibil!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.