Ghidul Serviciilor
Eco Kraft Best
inapoi la firma 1657 vizite
Poza Despre noi
Foto

Am început activitatea în anul 2002, fiind promotorii instalatiilor GPL auto în judetul Hunedoara. ECO Kraft a reusit sa se impuna si sa devina lider pe piata judetului Hunedoara ( si nu numai) datorita seriozitatii , calitatii serviciilor oferite, prin montaje la standarde europene si toate acestea datorita profesionalismului si experientei acumulate în cei trei ani de activitate. Un element foarte important si bine apreciat de clienti este faptul ca ne ocupam exclusiv de instalatii GPL ,pentru ca am vrut sa facem un singur lucru dar pe care sa îl facem impecabil, astfel ca putem spune fara falsa modestie ca suntem specialistii numarul 1 in judetul Hunedoara în domeniul instalatiilor GPL auto.

Eco Kraft DEVA monteaza instalatii de alimentare alternativa cu GPL auto :

• marcile : BIGAS, LANDI, LOVATO, AUTRONIC, LO GAS – toate productie Italia • pentru toate tipurile de motoare alimentate cu benzina cu puteri cuprinse intre 30 kw si 156 kw• Instalatii injectie secventiala GPL MISTRAL (pentru Logan, Solenza, Volvo, Mercedes, etc.)• rezervoare de GPL cilindrice de 30,42, 48, 60, 80 l si toroidale de interior si exterior ( pentru camionete , microbuse, break-uri, e.t.c.) • garantie 18 luni • omologate R.A.R. • instalatiile corespund Regulamentului 67-ECE-ONU, amendamentul-1

Motto-ul Eco Kraft DEVA este : “ FI ECONOMIC SI ECOLOGIC CU ECO KRAFT DEVA “ care se justifica prin montarea unei instalatii de alimentare cu GPL auto astfel : economia deosebita prin scaderea cu cca.46 % a cheltuielilor cu combustibilul pentru aceiasi distanta parcursa si reducerea poluarii cu cca.40%, care duce la protejarea mediului înconjurator care are mult de suferit în urma poluarii auto mai ales în România. De altfel putem spune ca Eco Kraft DEVA este unul dintre cei mai importanti factori ecologici ai judetului Hunedoara, 1000 de autovehicule polueaza mai putin datorita montajelor pe care le-am efectuat pâna în prezent , contribuind astfel la protejarea viitorului copiilor nostri, oferindu-le un mediu mai curat si mai sanatos !!!

Avand in vedere ca mari personalitati mondiale folosesc masini alimentate cu GPL si rezultatele deosebite a testelor la impact si foc realizate de mari producatori de autovehicule, fac ca GPL-ul sa fie un combustibil mai sigur si mai ecologic decat benzina.

Eco Kraft DEVA, care a devenit lider pe piata instalatiilor GPL auto a judetului Hunedoara prin experienta acumulata, calitatea montajelor si diversitatea instalatiilor oferite la cele mai mici preturi, va ofera si garanteaza :

• calitate si profesionalism , montajele fiind de o calitate ireprosabila, nu se folosesc” artificii ieftine”, toate componentele fiind originale; • preturi imbatabile, cele mai mici de pe piata (negociabile în functie de numarul de instalatii solicitate); • posibilitatea achizitionarii instalatiilor GPL auto si in rate printr-un sistem simplu de creditare. • service si revizii periodice , piese de schimb ; • personal specializat GPL cu vasta experienta în domeniul GPL ;• atelier autorizat R.A.R. , situat in Deva , str. Cristur, nr. 358 ( statia de autobuz la DJ 68, spre Hunedoara) - autorizatie R.A.R. HD 024 GPL

În curând, Eco Kraft DEVA va inaugura noul complex Eco Kraft situat in Deva , D.N.7, str. Dr. V.Suiaga, nr.1 bis care va cuprinde: atelier instalatii GPL, pompa alimentare GPL, statie de inspectie tehnice periodice pentru autovehiculele dotate cu instalatii GPL unde vom oferi tuturor clientilor care au montat o instalatie GPL auto, un pachet de oferte pe baza “ Cardului Eco Kraft “ astfel :- reduceri la efectuarea inspectiilor tehnice periodice - reglaje gratuite si service profesional - posibilitatea alimentarii cu GPL auto de o calitate deosebita la preturi avantajoase , pentru firme sau institutii oferind alimentarea pe baza de fise cu plata la 21 de zile . - reduceri la încheierea asigurarii R.C.A.

Spuneti si dumneavoastra STOP RISIPEI ! si montati o instalatie de alimentare alternativa cu GPL la Eco Kraft DEVA pentru ca :

"Omul gospodar isi face iarna car si vara sanie, iar cel ISTET isi monteaza o instalatie GPL la Eco Kraft "

Cu stima,Sorin MANE

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.