Ghidul Serviciilor
Prodinvest Grup 99 -Tamplarie Pvc, Usi, Ferestre, Rulouri, Buzau
inapoi la firma 2768 vizite
Poza Despre Salamander
Foto

Fabrica de profilele PVC SALAMANDER este situate in localitatea Turkheim din Bavaria. Fabricarea profilelor PVC extrudate pentru usi si ferestre a inceput in 1973, ca parte din diversificarii companiei, care pana in acel moment producea componente din plastic pentru diferite industrii.

In 1985 se introduce sistemul UNIVERSAL cu garnitura suplimentara de etanseizare, in 1996 SALAMANDER pune bazele sistemelor DESIGN iar in 1998 SALAMANDER lanseaza sistemele DESIGN: 2D, 3D, iD, mD. Au urmat sistemele JetLine,  STREAMLINE si apoi in 2010 linia exceptionala BluEvolution.Toate acestea dovedesc o extraordinara putere inovatoare, viziune si concepte clare despre piata si viitor precum si curajul managementului de a imbratisa si promova noul. Aceasta este filozofia din spatele unei companii independente aflata in prima linie a inovatiei tehnologice care scrie in continuare povestea unui succes.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.