Ghidul Serviciilor
Prodinvest Grup 99 -Tamplarie Pvc, Usi, Ferestre, Rulouri, Buzau
inapoi la firma 2768 vizite
Poza Glafuri interior/exterior
Foto

Glafurile au rol atat estetic (definitivand practic fereastra) dar si rol functional (de protectie a peretelui).

Glafurile interioare pot fi in diferite nuante de lemn sau cu imitatii ale marmurei. Datorita suprafetei laminate exterioare sunt rezistente la umezeala, temperaturi inalte, zgarieturi si sunt usor de intretinut.

Glafurile exterioare sunt din aluminiu si au rol atat de protectie zidului impotriva intemperiilor – de a preveni posibilele infiltratii care ar putea sa apara la contactul ferestrei cu peretele dar pot contribui si la imbunatatirea aspectului fatadei

Este recomandata montarea glafurilor de interior si exterior o data cu schimbarea termopanelor.Glafurile de interior si exterior elimina necesitatea unor reparatii mai ample ulterioare montajului si confera un aspect estetic placut si unitar impreuna cu feareastra. Montarea  glafurilor se face utilizand un profil special (solbanc) pentru imbinare care asigura fiabilitate si etanseitate.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.