Ghidul Serviciilor
Prodinvest Grup 99 -Tamplarie Pvc, Usi, Ferestre, Rulouri, Buzau
inapoi la firma 2768 vizite
Poza Usi de garaj
Foto

sile de garaj tip rulou sunt fabricate din componente de calitate superioara si in conformitatae cu normele europene de exploatare si siguranta. Componenetele si accesoriile usilor tip rulou sunt importate din Polonia si Germania, acestea sunt vopsite in camp electrostatic avand o durata de viata de peste 20 ani.Usile de garaj tip rulou au o rezistenta deosebita la intemperii, siguranta si silentiozitate in exploatare.

Lamele de aluminiu sunt vopsite electrostatic, cu spuma poliuretanica de inalta densitate, cu o grosime de 17mm sau 13,5mm iar inaltimea lamelelor este de 77mm si 55mm. Ghidajul este din aluminiu extrudat prevazut cu perii izolante, caseta de protectie este confectionata din tabla de aluminiu vopsita electrostatic, cu capac de vizitare. Manivela este detasabila, se foloseste la actionarea manuala de urgentaUsile de garaj tip rulou pot fi actionate electric cu motor cu buton sau telecomanda , manual cu arc sau cu manivela.Montajul usilor de garaj tip rulou se poate face la exterior, la interior sau in gol. Indiferent de locul in care este montata usa tip rulou nu optureaza sptiul si utilitatea garajului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.