Ghidul Serviciilor
Porta Design Invest, Bucuresti - Mobila La Comanda, Din Pal Si Mdf
inapoi la firma 201 vizite
Poza Materiale, culori si finisaje mobila
Foto

Mobilierul este confectionat din PAL melaminat de diverse grosimi (8, 10, 12, 16, 18, 22, 25, 35, 36 mm etc), MDF melaminat, vopsit, plastifiat, formatat (cu diverse frezari, care, la randul lor, pot fi vopsite, plastifiate etc.). Palul melaminat este de cea mai buna calitate, de la producatori de prestigiu (Egger, Khronospan, Interspan, Losan etc.).

Pentru un design mai deosebit, se poate folosi si PAL furniruit, cu diverse nuante de bait si lac.

La mobila la comanda confectionata de Porta Design Invest SRL se pot utiliza si usi din sticla (mata, vopsita, securizata etc.), cu diverse rame din MDF, profile din aluminiu etc.

Feroneria este de cea mai buna calitate (de exemplu, din Austria importam marcile de prestigiu Blum si Grass).

Canturile folosite la mobilier sunt numai canturi ABS de diverse grosimi, de import (Rehau), avand toata gama de culori folosita pentru mobila. Putem utiliza canturi de aluminiu, din PVC, din MDF, etc.

Pentru mobilierul de bucatarie se folosesc blaturi termorezistente de la diversi producatori din Ungaria, Austria, Italia, Spania, etc.: Holver, Egger, Khronospan, Losan, etc.

Din vasta paleta de culori folosita (cateva sute de culori si finisaje deosebite), prezentam aici doar cateva, pentru a vedea toate culorile disponibile si calitatea finisajelor si executiei, va invitam in magazin.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.