Ghidul Serviciilor
Trinom - Producator De Mobilier Din Mdf Vopsit Si Pal Melaminat, Baia Mare
inapoi la firma 283 vizite
Poza Mobilier pentru spatii de cazare
Foto

Servicii business classÎntelegem ca atunci când apelezi la o companie pentru ati dezvolta afacerea astepti aceasi seriozitate si promptitudine pe care le ofera si compania ta. De aceea iti vom oferi servicii business to business si îti vom deveni nu doar furnizori ci parteneri.Mobilier pentru spatii de cazareLinia noastra de productie este ideala pentru realizarea de mobilier în serie mica. Calitatea la care este produs mobilierul nostru îti garanteaza ca oaspetii afacerii tale se vor simtii întotdeauna bine.Contacteza-ne si îti vom face o oferta concreta.

Mobilier pentru dezvoltari imobiliare

 Daca esti dezvoltator de proiecte imobiliare îti oferim doua servicii care te vor ajuta sa îti dezvolti afacerea."Ready to live in"Ofera clientilor tai spatiile de bucatarie si baie gata mobilate si accesorizate. Vom creea pentru apartamentele sau casele vândute de tine solutii de mobilare a bucatariei si camerei de baie, organizate pe mai multe nivele de accesibilitate de la standard la top end. La cumpararea locuintei clientul tau va opta pentru configuratia care o doreste si va contracta un singur credit."Feel the mood"Îti mobilam complet casa sau apartamentul model pentru ca prezentarile tale sa fie mai realiste. Clientii tai nu vor vedea doar o casa compartimentata ci un spatiu de locuit. Vor putea astfel sa experimenteze cum se vor simtii în bucatarie, living sau camera copilului.Contacteza-ne si îti vom face o oferta concreta.

Mobilier pentru spatii de birouri, reprezentante, magazineÎti mobilam afacerea. Punct. Contacteza unul din centrele de design si împreuna cu designerii nostrii vom gasii solutiile cele mai potrivite. Viziteaza galeriile de exemple de mobilier personalizat pentru a vedea câteva din proiectele pe care le-am propus clientilor nostri.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.