Ghidul Serviciilor
Mobilaiud
inapoi la firma 667 vizite
Poza Mobilier din lemn masiv
Foto
Foto
Foto

Este produs in doua variante : 100% masiv sau furniruit.

 

Toate lacurile si vopselele folosite in finisajul mobilei sunt de import si se incadreaza in standardele UE.

 

Piesele de mobilier pot fi fabricate din orice esenta lemnoasa(molid, cires, stejar, frasin, nuc, fag, etc.), in nunate specifice esentei lemnului, sau vopsite in diferite culori(wenge, stejar auriu, alb, etc.), cu dimensiuni specifice releveurilor casei, satisfacand gusturile si cerintele clientului. Se poate executa orice model de living, dormitor, dressing, bucatarie, etc., atat in linii moderne cat si in stil clasic.

 

Firma noastra proiecteaza si realizeaza de asemenea diverse tipuri de scari interioare din lemn masiv, pergole, filigorii complet utilate, si casute de vacanta.

 

 

Noutate: din dorinta de a veni in intampinarea clientului cu “totul la cheie” , comercializam o gama larga de canapele, fotolii, si scaune, reusind astfel sa mobilam intraga casa pe gustul clientului.

 

Calitatea, operativitatea, sloganul “totul la cheie”, si zambetul final de satisfactie al clientului reprezinta cartea noastra de vizita.

 

 

 

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.