Ghidul Serviciilor
Mobilaiud
inapoi la firma 667 vizite
Poza Seturi berarie
Foto
Foto
Foto
Foto

Mobilier pentru festivitati si agrement, set compus din doua banci (cu sau fara spatar) si o masa. Panoul este din lemn de brad natur (molid) lacuit, diferite nuante, montat pe doua picioare metalice. Picioarele sunt rabatabile, iar clichetii asigura blocarea picioarelor in pozitia verticala pentru utilizare sau in pozitia orizontala pentru depozitare si transport (la cerere putem monta feronerie fortificata).

Masa set berarie:

 lungime: 220 cm, 200 cm sau 120 cm

latime: 80 cm, 70 cm, 60 cm sau 50 cm Banca set berarie (cu sau fara spatar):

lungime: 220 cm, 200 cm, sau 120 cm;

latime blat: 25 cm;

latime spatar: 19 cm;

Set berarie Picnic:

Ideal pentru iesirile in natura, acest micutz set pentru picnic este conceput astfel incat sa incapa usor in portbagajul masinii dumneavoastra astfel pentru a-l putea lua cu dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie de el. Setul este compus dintr-o masa si doua banci (cu sau fara spatar), desi ocupa putin spatiu este foarte practic si rezistent.Masa set berarie picnic:

lungime: 100 cm

latime: 80 cm, 70 cm, 60 cm sau 50 cm

Banca set berarie picnic (cu sau fara spatar):

lungime: 100 cm;

latime blat: 25 cm;

latime spatar: 19 cm;

Mare parte din procesul de productie este automatizat iar capacitatea de productie este de peste 7000 seturi/luna, astfel putem onora comenzi

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.