Ghidul Serviciilor
Mobilaiud
inapoi la firma 667 vizite
Poza Usi
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

La fabricarea usilor folosim lemn de molid, fag, stejar sau lemn exotic, stratificate, sau monobloc in functie de preferintele clientilor nostrii.

Intotdeauna suntem preocupati de aspectul decoratiunii interioare a usilor, pentru ca “o usa frumoasa face diferenta dintre o privire in gol si o fata plina de personalitate”.

Cheresteaua utlilizata este de calitate, uscata la umiditate de 6-10% , si taiata in piese standard d.p.d.v al grosimii, eliminand toate defectele prin taierea automata a nodurilor, piesele rezultate fiind imbinate in dinti si compactate apoi cu adeziv de lemn D-4, rezistent la apa. Utilizam stifturi cu foarfeca dubla, care asigura o imbinare fixa a balamalelor, adecvata atat pentru toc cat si pentru canat, si care asigura stabilitatea produsului, precum si asamblarea durabila a componentelor.

 

Usile de exterior se pot executa in diferite variante, sunt estetice, usor manevrabile,si corespund maximal conditiilor de siguranta moderne. In cazul usilor de intrare utilizam profil de garnituri de cauciuc dublu a.i. se asigura perfect izolarea termica. Echipamentul de baza al usilor de intrare cu sticla este sticla de diferite tipuri, termizolanta cu profil cameral tip 4-16-4 LOW-E + argon, U= 1,1 W/m2K. Sistemul de inchidere folosit este multipunct cu actionare cu clanta, putandu-se accesoriza usa si cu vizor, sau incuietoare suplimentara.

 

 

Gama de usi interioare este extrem de larga astfel incat clientul sa poata alege modelul corespunzator gustului sau. Usile noastre de interior contin si garnitura de cauciuc, asigurand inchiderea perfecta, si sunt tratate la fel ca si cele de exterior. Oferta noastra de usi interioare permite si montarea sticlei simple, a sticlei vopsite sau a vitraliilor. Sticlele si vitraliile sunt fixate in usi cu frizuri de profil. Balamalele usilor sunt reglabile asigurand stabilitate si usurand reglarile ulterioare. Usile se monteaza cu prag sau fara prag, cu pervaze sau fara pervaze, in functie de alegerea clientului. Pentru geamurile si usile eterioare putem executa in functie de cererea clientului si obloane din lemn, asigurand protectia termica si solara, in variante ornamentale sau rustice.

In ceea ce priveste tratarea suprafetelor, la toate aceste produse se executa o tratare primara cu solutie impregnanta pe baza de apa incolora sau colorata de grund(manual cu pensula), cu continut de fungicide si insecticide urmand ca pentru a oferi rezistenta in timp la intemperii, suprafetele sa fie tratate ulterior prin pulverizare, cu baituri si sisteme de lacuire ecologice pe baza de apa produse de catre Ica Italia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.