Ghidul Serviciilor
Def Art Grup - Mobilier La Comanda, Bucuresti
inapoi la firma 365 vizite
Poza Mobila baie
Foto

Mobila baie lux are sertare Blum cu amortizare. Fronturile sunt din mdf vopsit alb mat cu manere frezate in cant.

Pentru a comanda mobila baie lux, va rugam sa ne trimiteti un email cu dimensiunile aproximative ale mobilierului. Veti primi raspuns cu oferta de pret pentru mobilier cu optiunile alese de dumneavoastra, iar urmatorul pas este stabilirea unei programari pentru masuratori finale. Dupa ce avem toate detaliile stabilite vom putea incheia contractul pentru fabricarea mobilierului pentru baie. O alta varianta ar fi sa veniti la punctul nostru de lucru si a finaliza schita impreuna inainte de masuratorile finale.

Mobilierul are garantie 24 luni. Asiguram transport si montaj in Bucuresti si Ilfov.

 

In majoritatea bailor aburul si umezeala sunt nelipsite. Din acest motiv, realizam mobila baie la comanda din material rezistent la umezeala si abur, din mdf vopsit mat sau lucios. In functie de preferintele fiecaruia, mobila pentru baie poate avea aspect modern sau clasic. Recomandam ca acest tip de mobilier sa fie suspendat sau sa aibe picioare cu inaltime de minim 10 cm. La noi gasiti diverse modele de mobila baie la comanda cu o gama variata de culori. Masca pentru lavoar poate fi fabricata cu usi sau sertare, iar deasupra, se pot face diferite corpuri suspendate cu sau fara usi cu oglinda aplicata.

Daca aveti o schita proprie, ne puteti contacta pe email pentru a va oferi o estimare de pret.

Garantia pentru mobilier este de 24 luni. Asiguram transport si montaj pentru Bucuresti si Ilfov.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.