Ghidul Serviciilor
Def Art Grup - Mobilier La Comanda, Bucuresti
inapoi la firma 365 vizite
Poza Mobila bucatarie
Foto

Mobila bucatarie moderna alba cu pal si blat in nuanta lemnoasa. Bucataria are suport de sticle din pal.

Bucataria este spatiul in care ne petrecem o buna parte din timp, in special pentru activitatea de gatit. Mobila de bucatarie trebuie structurata cu atentie pentru a raspunde nevoilor fiecarei locuinte. Pe langa electrocasnicele incorporabile, avem nevoie de spatii de depozitare, de blat de lucru, eventual masa tip bar pentru a lua masa alaturi de cei dragi. In cazul unei bucatarii tip open space  se poate adauga o insula care, pe langa spatiile de depozitare, poate avea rol de si de loc de luat masa. Toate aceste aspecte se stabilesc in functie de spatiul destinat pentru mobila bucatarie. La noi gasiti modele de bucatarii moderne ce pot fi adaptate pe dimensiunile necesare casei dumneavoastra.

Materialele folosite la realizarea produselor de mobila bucatarie sunt de calitate superioara. Mobila de bucatarie poate fi realizata integral din pal Egger sau combinat cu mdf vopsit sau infoliat pe usile si fetele de sertare. Blaturile utilizate sunt termorezistente. Accesoriile sunt rezistente si fac parte din gama Blum sau Hafele.

Pe langa modelele prezentate, realizam mobila de bucatarie la comanda pe baza schitei oferite de dumneavoastra. Ne puteti trimite schita pe mail si va comunicam oferta de pret. De asemenea, puteti veni la punctul nostru de lucru cu dimensiunile spatiului ce trebuie mobilat si construim impreuna proiectul pentru bucatarie in program de proiectare 3D. Mobilierul se va realiza numai pe baza de masuratorilor finale efectuate de echipa noastra. Indata ce avem toate detaliile stabilite referitor la structura, accesorii, nuante se va putea incheia contractul pentru realizarea mobilei. Asiguram transport si montaj pentru Bucuresti si Ilfov.

Mobila bucatarie la comanda are anumite avantaje fata de una standard. Corpurile ce intra in componenta mobilierului nu au o dimensiune fixa, ele pot fi mai mari sau mai mici pe toate cele trei axe: lungime, latime, inaltime. Acest aspect ajuta la utilizarea intregului spatiu destinat mobilierului de bucatarie. Se pot adauga diverse accesorii, cum ar fi picuratoare de vase, cosuri metalice Jolly, structuri metalice pentru corpurile de colt si altele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.