Ghidul Serviciilor
Def Art Grup - Mobilier La Comanda, Bucuresti
inapoi la firma 365 vizite
Poza Mobila living
Foto

Mobila living cu birou este foarte util incorporand in acelasi timp zona de lucru si spatiu pentru tv. Livingul este fabricat din pal alb lucios si pal mat Egger. Se poate comanda pe diverse culori si dimensiuni.

Living-ul este spatiu central al unei locuinte, unde se petrec cele mai multe activitati: de la citit, vizionat un film la intalniri cu prietenii, petrecut timp cu familia. La noi gasiti mobila living la comanda potrivita pentru orice sufragerie. Modelele de mobila living pot fi executate pe diferite dimensiuni si materiale. In realizarea mobilierului de living folosim materiale de calitate cum ar fi pal Egger, pal lucios Fundermax, mdf AGT, mdf vopsit sau infoliat. Living-urile noastre contin spatii de depozitare inchise sau cu rafturi pentru carti. Desigur, in centrul mobilierului regasim un spatiu pentru tv care poate fi plasat pe comoda sau suspendat in perete. In functie de necesitatile fiecaruia, fabricam living-uri cu aspect modern sau cu aspect clasic, cu sau fara manere, cu inchideri standard sau cu amortizare.

Daca nu gasiti modele de living pe placul dumneavoastra, noi realizam mobila living la comanda pe baza unei idei sau schite personale. Ne puteti trimite un email cu schita dvs care sa cuprinda cat mai multe detalii pentru a va putea oferi o estimare de pret cat mai realista.

Garantia pentru mobila de living este de 24 luni. Asiguram transport si montaj pentru Bucuresti si Ilfov.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.