Ghidul Serviciilor
Def Art Grup - Mobilier La Comanda, Bucuresti
inapoi la firma 343 vizite
Poza Mobila pat
Foto

Pat modern cu somiera metalica si noptiere moderne. Acest pat modern se incadreaza in aproape toate dormitoarele matrimoniale. Executam paturi moderne la comanda.

Pat modern de culoare alba, somiera metalica si noptiere cu sertare Blum. Acest pat modern poate fi fabricat pe orice dimensiune si culoare. Asiguram transport si montaj in Bucuresti si Ilfov. 

Pentru a comanda pat modern, va rugam sa ne trimiteti un email cu dimensiunile necesare. Veti primi raspuns cu oferta de pret pentru mobilier cu optiunile alese de dumneavoastra, Dupa ce avem toate detaliile stabilite vom putea incheia contractul pentru fabricarea patului. O alta varianta ar fi sa veniti la punctul nostru de lucru si a finaliza schita impreuna.

Paturi dormitor cu somiera metalica. Paturi rabatabile rezistente cu lada depozitare sau sertare rezistente. Fabricam mobila pat la comanda. Paturi matrimoniale, paturi moderne de mijloc cu noptiere si sertare sau usa. Fabricam modele de pat la comanda din placi aglomerate de lemn sau MDF. Producem paturi inalte sau joase la comanda. Asiguram transport si montaj pentru paturi la comanda in Bucuresti si Ilfov.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.